____________________________________

Home

Benieuwd naar de mogelijkheden van Natuurgeneeskunde?

Geef u op voor een GRATIS oefenconsult.

 

Voor het afstudeerjaar van mijn opleiding aan de Silverlinde ben ik op zoek naar eigenaren van dieren die ‘iets’ mankeren, ziek zijn (aandoeningen van de luchtwegen, huid, spijsvertering, hart, nieren, zenuwstelsel, hormonaal stelsel, bewegingsapparaat), chronische aandoeningen hebben, niet lekker in hun vel zitten, vage klachten die alsmaar terugkomen, etc. Maar ook ondersteunend of opvolgend bij een reguliere behandeling, of als alternatieve therapie. Waar nodig wordt in overleg met uw dierenarts gewerkt.

 

Voor het natuurgeneeskundig consult kom ik graag naar u toe, omdat uw dier in zijn eigen omgeving vaak het beste te beoordelen is en het minst belastend voor het dier. Tijdens dit consult breng ik uw dier in z’n totaliteit in kaart (fysiek, mentaal en energetisch samen met de leefomgeving waaronder voeding, verzorging en beweging) en probeer ik de werkelijke oorzaak van het probleem boven tafel te halen. Dit consult duurt ongeveer een tot anderhalf uur.

Er wordt dan in overleg met u een behandelplan opgesteld wat ter verificatie aan een docent van de opleiding wordt voorgelegd. Die kijkt of het behandelplan passend en vooral veilig is. We willen dat uw dier er beter van wordt en niet dat er risico’s genomen worden. Ik neem dan weer contact met u op waarna we de behandeling in kunnen gaan zetten.

Voor mijn opleiding is het belangrijk om de voortgang hiervan te monitoren en bij te houden. Er komt dan ook een terugkoppelmoment waarop gekeken wordt wat de vooruitgang van uw dier is en of het behandelplan bijgesteld moet worden.

Voor mij uiterst leerzaam waardoor ik in de toekomst hopelijk vele baasjes met hun dier kan helpen, voor u een mooie kennismaking met natuurgeneeskunde en een ondersteuning en/of beter worden van uw dier.

 

Interesse? U kunt contact met mij opnemen via de mail ( info@tevredendier.nl ), of telefonisch op 06 - 28 18 28 06.

 

 

(* De enige kosten waar u rekening mee moet houden zijn die van de eventueel in te zetten middelen.)

Wie ben ik
Natuurgeneeskunde
Voor wie
Praktijk
Oefenconsult
Informatie
Prijzen
Contact
Links